Waarom kiezen voor Frankort & Koning?

Frankort & Koning is een sterke, betrouwbare partner, met als belangrijk uitgangspunt: ‘Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt.’ Frankort & Koning is een gezonde en stabiele organisatie, die borg staat voor een vlotte en correcte financiële afhandeling.

In de afgelopen jaren is Frankort & Koning zich ook meer en meer gaan profileren als importeur. Zo wordt de import van exoten als meloenen, mango’s en limes. steeds belangrijker, voornamelijk uit Centraal- en Zuid-Amerika. Door de ideale mix van bronnen en als professionele, flexibele en ervaren schakel tussen de juiste aanbieder en de passende afnemer, ontstaat de perfecte win-win situatie.

Algemene informatie
Ook voor de bron is het interessant om te weten dat Frankort & Koning groente en fruit verkoopt in heel Europa. Duitsland is al geruime tijd de belangrijkste afzetmarkt. In Italië is Frankort & Koning de grootste importeur van groente en fruit van Nederlandse bodem. De export naar Scandinavië en de Baltische staten is sterk groeiende. Ook Frankrijk en Spanje zijn belangrijke markten. Maar in feite is Europa één groot, belangrijk afzetgebied.

Een ander sterk punt van Frankort & Koning is de perfecte distributie en logistiek. Frankort & Koning is als geen ander in staat om producten op de juiste tijd op de juiste bestemming te krijgen, tegen uitstekende tarieven.

Contact
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over Frankort & Koning en wat deze organisatie voor u als bron kan betekenen? Vul dan hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.