Waarom kiezen voor Frankort & Koning?

De afnemer die in zee gaat met Frankort & Koning kiest voor kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëncy. Hoewel er een aantal grote telers aan Frankort & Koning verbonden zijn, is Frankort & Koning geen traditionele telersvermarkter pur sang. Frankort en Koning hanteert de juiste balans tussen vaste telers/aanbieders en heeft sterke lijnen met telersverenigingen. Daar waar conventionele telersvermarkters aanbodgestuurd te werk gaan, werkt Frankort & Koning juist vraaggestuurd.

Frankort & Koning heeft geen verplichting om alle maten en volumes van zijn bronnen af te nemen, waardoor een minimale voorraad gegarandeerd is. Hierdoor kan Frankort & Koning heel goed en flexibel inspelen op de vraag van de markt. Door deze spreiding van bronnen worden risico’s geminimaliseerd. Het streven naar zo klein mogelijke voorraden is een garantie voor versheid.

Algemene informatie
Frankort & Koning is in feite de perfecte schakel tussen bron en afnemer door de uitgekiende balans tussen de belangen van beide partijen, in heel Europa.
Bovendien hanteert Frankort & Koning zeer strenge normen en regels als het gaat om kwaliteitscontrole. Het kwaliteitsbeheersingssysteem wordt zeer strict nageleefd, bijvoorbeeld als het gaat om de MRL-normering. Ook logistiek gezien is Frankort & Koning een zeer betrouwbare partner. Onze leveringen zijn vraaggestuurd en stipt op tijd.

Contact
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over Frankort & Koning en wat deze organisatie voor u als afnemer kan betekenen? Vul dan hier uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.